Starity

Rossz példát mutat rajongóinak Selena Gomez

2015. január 30. 17:05   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a minap nyilvánosan cigizett, melyet a szemfüles lesifotósok meg is örökítettek.

hirdetés
Rossz példát mutat rajongóinak Selena Gomez
Fotó: Adidas

Ha a fiatal sztárok körében rossz példaképre keresnénk mintát, a legtöbbeknek Miley Cyrus vagy Justin Bieber jutna eszébe, azonban az eddig még botránymentesnek titulált Selena Gomez sem mindig a szülők kedvence, ugyanis nemrégiben egy cigit szívva kapták lencsevégre.

Az énekesnő jelenleg Atlantában forgatja legújabb filmjét, ahol egy forgatási szünetben egy jeges bódénak dőlve, dohányozva fényképezték le a szemfüles paparazzik. A The Heart Wants What It Wants énekesnője egyedül tartózkodott a területen, tehát egyértelműen a saját cigijével volt elfoglalva. Olyan feltételezések is szárnyra kaptak, miszerint az énekesnő filmje miatt dohányzott, de ezt még hivatalosan nem erősítették meg.

Bár a Spring Breakers című film kapcsán szívott már el egy cigarettát és már fotózták le cigis dobozzal a kezében, eddig még csak néhány homályos képpel tudták bizonyítani az amerikai színésznő rosszakarói a káros szenvedélyét, amelyek közül az egyik 22. szülinapi partiján, a másik meg egy esti klubban készült.





Fotók: DailyMail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek