Starity

Címlapsztár lett Jamie Dornan és Dakota Johnson

2015. február 01. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szürke ötven árnyalata két sztárja az intim jelenetek leforgatásáról mesélt a Glamour riportereinek.

hirdetés
Címlapsztár lett Jamie Dornan és Dakota Johnson
Fotó: Steven Pan / Glamour

Hihetetlen, de már csak alig két hetet kell várni, hogy megjelenjen a mozikban a sokak által kedvelt E. L. James által megálmodott könyvnek, A szürke ötven árnyalatának a filmadaptációja. A két főszereplő, Jamie Dornan és Dakota Johnson a napokban beszélt a Glamour magazinnak a film intim jeleneteiről, valamint arról, hogy milyen nehéz volt ezeket leforgatni, továbbá a két színész az érzéseit is megosztotta a film premierjét illetően.

Én  annak a híve vagyok, hogyha egy nő tudja, mit akar a testével, akkor tegye meg, amire vágyik, és ne szégyenkezzen miatta - kezdte Dakota, aki a szépséges Anastasia Steel megformálója volt majd így folytatta: Nem akarom a családomat látni a premieren, mert az nem lenne helyes. Nem akarom ott látni a bátyám barátait, vagy azokat, akikkel együtt nőttem fel. Van egy olyan részem, amelyik nem akarja, hogy bárki is lássa ezt a filmet. Csak vicceltem.

Amikor a lányom 18 éves, azaz nagykorú lesz, akkor sem engedem meg neki, hogy megnézze ezt a filmet. Akárhány éves is lesz, meg kell óvnom attól, hogy apuci fenekét nézze a TV-képernyőn - tette hozzá a Christian Greyt alakító Dornan.

A film nem kevés intim jelenetet tartalmaz, és ezek leforgatása sem volt egyszerű a két színész elmondása szerint. Először Jamie nyilatkozott az ilyen pillanatokkal kapcsolatban: Voltak olyan pillanatok, amikor alig takarta el valami Dakota testét, és olyan dolgokat kellet megtennem, amit talán soha nem tettem volna meg nővel, a saját beleegyezése nélkül. Úgy éreztem, hogy nagyon védtelen. Nem lehetett számára könnyű kezelni azokat helyzeteket.

Elég stresszes is, tudjátok? - vette át a szót a fiatal színésznő - Pucéran és kikötözve feküdni egy ágyban. De szerencsére az ilyen jeleneteket megvágták, így nem kellet egész idő alatt anyaszült meztelenül feküdnöm.

Jamie igazi úriemberként viselkedett a forgatások alatt Jonhson elmondása szerint. Jamie volt az első, aki egyből rám dobott egy takarót, az intim jelenetek után. Rengeteget készült, és tanult, csak hogy megbizonyosodhasson róla, hogy a lehető legbiztonságosabb legyen nekem. De sajnos néha voltak fájdalmas pillanatok.


Fotók: Steven Pan/Glamour

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek