Starity

Klippremier: Jolin Tsai - I'm Not Yours feat. Namie Amuro

2015. február 04. 11:11   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap jelent meg a Dancig Diva, azaz Jolin Tsai és a J-Pop-királynő, Namie Amuro közös dalához a videoklip, melyet az I'm Not Yours című számhoz forgattak.

hirdetés
Klippremier: Jolin Tsai - I'm Not Yours feat. Namie Amuro

Még tavaly november 15-én jelent meg a két ázsiai díva, Jolin Tsai és Namie Amuro első kollaborációja, mely az I'm Not Yours címet kapta. A dal a tajvani énekesnő szám szerint tizenharmadik stúdióalbumán, a PLAY-en kapott helyet, de a videoklipet – melyet a híres taichungi Wufeng Lin Family Mansion and Gardenben forgattak – a tegnapi nap folyamán, 2015. február 3-án tekinthette meg először a nagyérdemű.

A kisfilmben az énekesnők egy hotel tulajdonosai és ezzel együtt testvérek is. A hotel férfi vendégeit, a történet folyamán szamarakká változtatják, s a klip legvégén kettő kilencfarkú rókát is láthatunk, akik valójában Jolin (fehér) és Namie (fekete) megtestesítői. A videoklipet Muh Chen rendezte, akivel már korábban is dolgozott együtt Tajvan első számú női popsztárja (The Great Artist, PLAY).

Érdekesség, hogy a videót a The Extensive Records of the Taiping Era 296. része, az úgynevezett The Three Illusions ihlette, melyben a történet így szól: Egy San Niangzi nevezetű hölgyé a Pianchao Hotel. Senki sem tudja, hogy honnan származik, nincsenek gyerekei vagy rokonai. Mindenki úgy gondolja, hogy özvegy. Egyik éjszaka egy férfi, Zhao Ji foglal szállást a szállodában, de a többi vendéggel ellentétben ő nem fogadja el az italt hotel tulajdonosától. Az éjszaka folyamán meglátja az elvarázsolt fabábukat, akik a nő miden kívánságát teljesítik. A következő nap folyamán San Niangzi keksszel kínálja a vendégeket, de ekkor Zhao Ji azonnal elhagyja a hotelt. Akik megették a süteményt, szamárrá változtak.

Zhao Ji egy hónappal később visszatér a helyszínre és megleckézteti a hotel tulajdonosát. A férfi titokban kicseréli a kekszeket és végül San Niangzi változik szamárrá. A férfi ellovagol a fabábukkal együtt, de nem tudja őket használni, mert Zhao Ji nem képes varázsolni. Négy évvel később egy öregember felismeri San Niangzit és azt mondja neki, hogy már eleget szenvedett és ezért megkegyelmez, majd visszaváltozatja emberré. A nő megköszöni, majd távozik. Azóta sem hallott senki felőle semmit.

Jolin legutóbbi stúdióalbumának újracsomagolt változata február 6-tól lesz majd elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek