Starity

Ilyen lesz a Jégvarázs folytatása

2015. február 04. 12:12   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók végre bepillantást nyerhetnek a nagy sikerű animációs film folytatásába.

hirdetés
Ilyen lesz a Jégvarázs folytatása

A tegnapi nap folyamán a Walt Disney Animation Studios és a USA Today nagy meglepetést okozott rajongóinak, napvilágot látott ugyanis az első néhány kép a Jégvarázs folytatásául szolgáló rövidfilmből, a Frozen Feverből.

A rövidfilmről szóló első hírek még tavaly szeptemberben kaptak szárnyra, azóta pedig a találgatásoknak is vége szakadt, hiszen most már hivatalos, hogy az új élőszereplős Disney-film, a Hamupipőke előtt kerül majd levetítésre a folytatás, melynek hazai bemutatója március 19-én várható.

A Frozen Feverben elérkezik június 21., ami – mint korábban megtudtuk – Anna szülinapja. Elsa és Kristoff szeretnék megtartani a valaha volt legszebb ünnepséget, azonban Elsa ereje kockára teszi a partit. Ha minden igaz, akkor valamilyen úton-módon náthás lesz, azonban erről egyelőre nem tudni többet.

A Jégvarázs rendezőpárosa, Chris Buck és Jennifer Lee egy rövid videóban köszönték meg a rajongók támogatását, hiszen nagyon hálásak a szeretetért, amiben a film részesült. Mindketten nagyon boldogok, hogy ismét ezekkel a karakterekkel dolgozhattak. Az is kiderül, hogy Jennifer életének első Disney-meséje az 1950-es Hamupipőke volt, így sokat jelent neki, hogy most az új film előtt kerülhet levetítésre a Jégvarázs folytatása.

A videóban is látható képeken megfigyelhetjük a szereplők új, tavaszias öltözékét, valamint a tortát kóstolgató Olafot, és egy „családi” portrét is, melyen Elsa és Anna mellett Kristoff, Sven és Olaf is szerepelnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek