Starity

Gyermeket vár a fiatal énekesnő

2015. február 04. 15:03   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dominika Mirgová nemrégiben nagy hírt közölt hivatalos Facebook-oldalán: anyai örömök elé néz!

hirdetés
Gyermeket vár a fiatal énekesnő

A csehszlovák énekes-színésznő 15 évesen csöppent bele a zenevilágba, amikor is jelentkezett a brit Pop Idol szlovák változatába, a Superstar nevezetű tehetségkutató műsorba, ahol a képzeletbeli dobogó második helyén végzett. 2008-ban dobta piacra debütáló lemezét, melyet önmagáról nevezett el, négy évvel később, 2012-ben pedig kiadta a másodikat is, a NOVÁ-t.

Dominika a napokban osztott meg magáról egy képet, melyen nagy pocakkal és egy ultrahangfelvétellel pózol. Az énekesnő egyébként már a tavalyi évben bejelentette, hogy anyai örömök elé néz, azonban a fent említett fotót csak nemrég, egészen konkrétan február elsején mutatta meg a nagyközönségnek.

Egy kisebb fotósorozat is készült, melyen megörökítették Dominikát és egyre gömbölyödő pocakját, hiszen ahogy mondani szokták, a kismamák sugárzóan gyönyörűek. És milyen igazuk van! A jelenleg szöszi énekesnő csak úgy ragyog a képeken, melyeket Michal Petrík készített a Best magazinnak. A sminket és a hajat mindkét kép esetében a Lucid Style-nak köszönhetjük.

A média nagy érdeklődéssel tekintett a hírre, sokan úgy vélték, hogy a fiatal édesanya kisfiút hord a szíve alatt, azonban ezt akkoriban még nem lehetett tudni, mára viszont kiderült, hogy tényleg egy fiúcskát vár. Ezt az információt pedig onnan tudhatjuk biztosan, hogy maga a sztár egy olyan képet is megosztott, amelyen egy pár aprócska kék cipellővel a tenyerén látható. Sőt, még le is írta egy megjegyzés formájában, hogy megerősítse a látottakat. A lurkó nevét szintén megosztotta a rajongókkal: Peťko névre keresztelik majd.

A jövendőbeli anyuka természetesen nagyon boldog: Mindketten nagyon örülünk, minden pillanatban boldogok vagyunk, ahogyan növekszik bennem. A terhesség egy csodálatos dolog a nők életében, mindig élvezem.

Az az információ is napvilágra került, hogy Dominika és párja hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket, ugyanis a baba születése utánra tervezik a menyegzőt.

Sok boldogságot a kis családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek