Starity

Rajongói miatt büntették meg Kian Lawley-t

2015. február 04. 14:02   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt nap folyamán Kian a közösségi oldalán osztotta meg kellemetlen élményét a követőivel, miszerint a rendőrség büntetést szabott ki rá néhány rajongója miatt.

hirdetés
Rajongói miatt büntették meg Kian Lawley-t

Az Our 2nd Life egykori tagja, Kian Lawley mindig is közvetlenül viselkedett a támogatóival, azonban olykor-olykor nála is elszakadhat a cérna, ha a helyzet megköveteli. Nem titok, hogy pár O2L-fan szívesen üti el azzal a szabadidejét, hogy a srácok házához járkálnak, illetve, ha megpillantják egyik kedvencüket vezetni, akkor előszeretettel erednek a nyomába. A tegnapi is egy ugyanilyen nap volt Kian számára.

A híres amerikai YouTuber kedden idegesen osztotta meg a követőivel a kellemetlen élményét a hivatalos Twitter-oldalán: Egy rendőr megállított és megbírságolt engem azért, mert meggondolatlanul vezettem, mivel rajongók követtek engem. Ne kövessetek engem, ha látjátok, hogy vezetek, és ne gyertek a házunkhoz. Ez kib*szottul nagy gorombaság – fakadt ki az internetes személyiség.

Később, miután Kian egy kicsikét lenyugodott megígérte a fanatikusainak, hogy a mai nap folyamán még jelentkezni fog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek