Starity

Felháborodást keltett Palvin Barbi fotósorozata

2015. február 06. 15:03   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még novemberben jelent meg L´Officiel magazin fotósorozata, melyen Palvin Barbara látható, ám a fotók csak most kezdtek napvilágot látni, és az olvasókat rendesen megosztották.

hirdetés
Felháborodást keltett Palvin Barbi fotósorozata
Fotó: Tim P. Whitby/Getty Images

Prostituáltként pózolt Palvin BarbaraTúllőtt a célon a magyar modell – ilyen, és ehhez hasonló címszavakkal lettek publikálva a magyar lány L´Officiel Paris magazinnak készített képei, melyek november végén, a Fashiongonerogue.com által kerültek fel az internetre. Barbi meglehetősen kihívó öltözékben és félreérthető pózokban állt modellt a neves újságnak, így nem is csoda, hogy az internetet megosztották képei.

Idősebb férfiakkal és nőkkel, ostort nyalogatva és nyuszijelmezben kapták le, a képek pedig bejárták az egész internetet - maguk után nagy porfelhőt hagyva. Azt még nem tudni, hogy Barbi hogyan reagált a történtekre, de az biztos, hogy a Romain Gavras által készített fotók már örökre beleégtek az online világ gödreibe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek