Starity

Szürke ötven árnyalata: lesz folytatás!

2015. február 06. 20:08   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár még meg sem jelent a Szürke ötven árnyalata, de már bejelentették, hogy lesz folytatása a filmadaptációnak.

hirdetés
Szürke ötven árnyalata: lesz folytatás!

2015 minden bizonnyal a nagy filmek éve lesz, hiszen idén olyan várva várt alkotások kerülnek vászonra, mint a Bosszúállók: Ultron kora vagy az új James Bond film. Viszont az évet talán az egyik legvártabb filmje fogja nyitni, a Szürke ötven árnyalata, amihez ma jelenttették be, hogy lesz folytatása!

Február 6-án rendezték meg a film és könyv fanatikusainak, a Today show jóvoltából, egy fan screeninget, ahol a rendezőnő, írónő, a film sztárjai, Dakota, Jamie és Eloise is tiszteletét tette. A sztárokkal a vetítés előtt még egy gyors interjúra is volt idő, ahol Sam Taylor-Johnson olyan kijelentést tett, amivel rajongók ezreinek lett jobb a péntek délutánja.

„Mi készen állunk a Sötét és a Szabadság ötven árnyalatára!” – nyilatkozta a rendező. Ebből a kijelentéséből pedig, már hivatalossá is vált – amit eddig csak találgatások öveztek – miszerint talán már jövőre találkozhatunk Christian Grey és Anastasia Steele nem éppen hétköznapi románcával a filmvásznakon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek