Starity

Sam Smith házassági egyenjogúság mellett kampányol új klipjében

2015. február 06. 20:08   |   Szerző: lovelife23

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sam Smith a Lay Me Down című dalából készítette legújabb videoklipjét, ami a házassági egyenjogúságot hirdeti.

hirdetés
Sam Smith házassági egyenjogúság mellett kampányol új klipjében
Fotó: Pari Dukovic

A 22 éves énekes első lemeze 2014-ben jelent meg, amiről már több kislemezt is kiadtak. A legfrissebb a  Lay Me Down, aminek videoklipje február 5-én látott napvilágot.

Sam a nyilvánosság előtt felvállalta, hogy homoszexuális, a videó pedig egyik nagy álmát mutatja be, ami pedig a melegek házasságának elfogadása. A klip egy templomban játszódik, ahol egy meleg pár egybekelését lehet végig követni, mialatt Sam csodálatosan énekel.

Smith így nyilatkozott hivatalos Facebook-profilján a videóról: „Ez a dal nagyon kedves számomra. Ezzel a videóval én és Ryan Hope, a rendező, úgy döntöttünk, hogy bemutatunk egy olyan dolgot, amiben hiszünk. Ez a videó megmutatja az álmaimat, hogy egy napon meleg férfiak, nők, transzszexuális férfiak és nők szerte a világon, mint a heteroszexuális családok és barátok, megházasodhassanak, bármelyik tető alatt, minden városban, faluban és országban.”

Az énekes ezzel rendkívül kényes témába nyúlt, amivel olyan előadók, mint Lady Gaga, Adam Lambert és Miley Cyrus is finoman bánnak. Sam emellett úgy néz ki, sikeresen közvetíti üzenetét, hiszen a több ezer like mellett csupán 400 dislikeot kapott YouTube-csatornáján, és az emberek egyöntetűen támogatják a fiatal brit zenészt.

Sam egyébként néhány hete szakított modell barátjával, ám úgy néz ki, ez nem állítja meg abban őt, hogy igényes munkát adjon ki kezei közül a világ számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek