Starity

Lauren Conrad Valentin-napi meglepetéssel készült férje számára

2015. február 08. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Hills sztárja elárulta az E! News riporterének, hogy idén meg szeretné lepni valamivel párját Valentin-nap alkalmából.

hirdetés
Lauren Conrad Valentin-napi meglepetéssel készült férje számára
Fotó: Dave Kotinsky/Getty Images

Most, hogy közeledik a Valentin-nap, már nem csak mi, hanem a sztárik is nagyban készülődnek és törik a fejüket azon, hogy mivel lepjék meg kedveseiket. Lauren Conrad idén valami titokzatos és különleges dologgal készül férje, William Tell számára. 

A szőke szépség 10 ével ezelőtt még arról ábrándozott, hogy gimis szerelmét, Stephen Collettit lepi meg a szerelem napján, azonban mára már csak baráti maradt a viszonyuk és Tell mellett állapodott meg. 

Nemrég éretségi találkozón voltam. Szörnyen öregnek éreztem magam. Már 10 éve leérettségiztem, te jó ég?! Mindenről beszéltünk a barátaimmal, amiről csak tudtunk. Jó móka volt – mesélte Lauren, azonban nem olyan találkozóról beszélt, amire a legtöbben gondolnak, ugyanis a Laguna Beach-beli kollégáival mulattak.

Fotó: Instagram/Lauren Conrad

Idén tervezek valamit, de nem mondhatom meg senkinek, hogy mit, nehogy Will megtudja. Egy kis meglepetés - árulta el Laurel az E! News riporterének, amikor az a Valentin-nappal kapcsolatban kérdezősködött.

Lauren minden egyes nap élvezheti a házasság minden pillanatát, azonban karrierjét sem hagyja háttérbe szorulni. Az MTV nemrég hozta nyilvánosságra a  Hamupipőke-ihlette kollekcióját, ami február 22-től elérhető lesz az online boltokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek