Starity

Újabb fellépőkkel bővült a 2015-ös Sziget Fesztivál repertoárja

2015. február 11. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csupán 180 nap van hátra az idei Sziget Fesztivál kezdetéig, a szervezők a napokban pedig újabb leszerződött előadók neveit tették közzé.

hirdetés
Újabb fellépőkkel bővült a 2015-ös Sziget Fesztivál repertoárja

Augusztus 10-e és 17-e között kerül megrendezésre 22. alkalommal hazánk legnagyobb szabadtéri fesztiválja, a Sziget. A szervezők az izgalom fokozása végett fokozatosan fedik fel a potenciális látogatók számára az idei szezon fellépőinek kilétét, mely előadók kétségkívül ezúttal is rengeteg fesztiválozót vonzanak majd hazánk fővárosába auguszusban.

Az előrejelzések szerint olyan előadók szórakoztatják majd a hazai közönséget, mint Robbie Williams, a Florence & The Machines, a The Ting Tings, Passenger, Jamie Woon, a The Subways, Julian Jordan, a Leningrad és még sokan mások

A hétnapos mulatságra már elkezdődött a jegyek árusítása, így aki a hét minden napján szeretne mulatni kedvenceivel, az 72.000 forintért meg is teheti, az ötnapos bérlethez 62.500 forintért lehet hozzájutni, a kedvezményes napijegy pedig 16.000 forintba kerül. 

A fesztivál növekvő és nem múló népszerűségét mutatja, miszerint 2011 után tavaly ismét díjat nyert az esemény, ugyanis az EFA versenyén a Sziget nyerte 2014 legjobb nagyfesztiváljának díját, melyhez ezúton is gratulálunk! Csekkoljátok a tavalyi Sziget legjobb pillanatait!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek