Starity

Dakota Johnson meztelenül pózol a W magazinban

2015. február 12. 19:07   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dakota Johnson és Jamie Dornan egy fotózás és egy rövid interjú erejéig szerepeltek a W magazinban.

hirdetés
Dakota Johnson meztelenül pózol a W magazinban
Fotó: Fifty Shades of Grey promo shoot / Universal Pictures

A mai nap hivatalosan is debütált hazánkban A szürke ütven árnyalata. A filmet nagy felhajtás övezi, így nem csoda, hogy már rengeteg magazinban szerepelt a páros, legutóbb például a Glamour címlapsztárjai voltak, ahol az alkotás intim jeleneteiről meséltek.

Most W magazinban voltak láthatóak egy fotósorozat erejéig, melyet egy forgatási szünetben készítettek róluk. A képeket nem más csinálta, mint a fotósként is tevékenykedő Sam Taylor-Johnson, aki a mozifilmet is rendezte. Egyelőre csak a magazin online felületén tekinthetőek meg a képek - a rendező kommentárjával - de nemsokára az újság hasábjain is visszaköszönnek a kompromittáló fényképek. Taylor-Johson rövid szösszeneteiből megtudhattuk, hogy szerinte a film könyvhű lett és hogy a páros első szexjeleneténél több, mint tízen tartózkodtak a forgatás helyszínéül szolgáló szobában.

A fotók közül kettőn is pucéran pózol az Anastasiát alakító Dakota Jonshon és Jamie Dornan félmeztelen fotóival is megörvendeztették a női olvasókat. A fényképek között a film néhány képkockája is megjelenik, például az, amikor Grey kivesz Anastasia a szájából egy jégkockát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek