Starity

Ezt nektek állatvédők! Kardashianék lánya bundában!

2015. február 13. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashiant lányával, North Westtel kapták le a fotósok szerdán New York városában. A megjelenésük hatalmas médiafelháborodást keltett.

hirdetés
Ezt nektek állatvédők! Kardashianék lánya bundában!

Kim és North megjelenésére jó páran felkapták a fejüket, amint leléptek Kanye West Adidas divatbemutatójának helyszínéről. Kim az alig egy éves kislányát mini-szőrmebundába öltöztette – és igen, ilyen kicsiben is gyártanak! 

North úgy néz ki, mint akit elnyeltek, a kabát messze nagyobb a kölyöknél, nem is csoda, hogy a 34 éves anyukának vígasztalnia kell a nyűgös kicsit. Helyük bizonyára kényelmetlenül zsúfolttá vált a kulisszák mögött, ezért távozhattak idő előtt az épületből.

A képek megjelenését követően rendkívül hamar kommentelők feldúlt megjegyzései árasztották el a Twittert, Facebookot és a hírportálokat is a középső Kardashian testvér divathúzását bírálva. Egyikük Kimet teljesen undorítónak nevezte és azt írta: „annyi erkölcs szorult belé, mint egy bolhába” - és még hozzátette Northnak címezve: „szegény gyerek”. Egy másik hozzászóló a Kardashianokról így vélekedett: „visszataszító család, minden csak a divatról és a médiáról szól – semmi morál”.

Kim igazán tudhatta volna, hogy ez a ruhaválasztás indulatba hozhat jópár embert. Egy hasonló novemberi húzásakor egy tweetelő, Tracey Williams, ezt kérdezte: „Hol vannak a gyámügyesek és a PETA?” Bennünk is hasonló kérdések merültek fel: nem különös Kimtől, hogy szőrmébe öltözteti a tipegőjét? Főleg, hogy a közelmúltban többszörös összetűzésbe keveredett az állati jogok harcos védőivel.

Bár a kép alapján nem tudjuk pontosan megmondani, hogy a bunda valódi-e, állatvédők ide vagy oda, North irtó cukin néz ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek