Starity

Megjelent Reese Witherspoon és Sofía Vergara filmjének előzetese

2015. február 14. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány órával ezelőtt jelent meg a május 8-án debütáló Hot Pursuit című vígjáték első előzetese.

hirdetés
Megjelent Reese Witherspoon és Sofía Vergara filmjének előzetese

Néhány órával ezelőtt tették közzé az Anne Fletcher-rendezte, Reese Witherspoon és Sofía Vergara főszereplésével készült Hot Pursuit című vígjáték első előzetesét, mely előreláthatóan az év egyik legjobban várt komédiája lesz. A filmben Reese egy butácska rendőrnőt alakít, akinek feladata, hogy megvédje a drogdíler özvegyét a büntetőjogi rendőröktől.

A két színésznő elárulta a People magazin riporterének, miszerint nagyon élvezték a közös munkát, és jó barátnők lettek. Szó szerint mindenki Sofiát bámulja. A pasik padlót fognak tőle, a csajok pedig bedobják a pénztárcájukat. Olyan, mint egy reklám! Az ő karaktere sokkal szexibb és szerethetőbb, míg az enyém kicsit bugyuta – nyilatkozta Witherspoon a készülő műről, és még azt is elárulta, hogy voltak olyan jelenetek, amiket többször újra kellett venniük, mert nem tudták abbahagyni a nevetést.

A New Orleansban forgatott film egyébként május 8-án debütál majd az Egyesült Államokban, ám arról egyelőre nincs információ, hogy hazánkban mikor kezdik el vetíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek