Starity

Pókemberrel gyarapodik a Marvel-moziuniverzum

2015. február 15. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben jelentette be a Marvel és a Sony, hogy Pókember fel fog tűnni egy már bejelentett Marvel-filmben - vélhetőleg az Amerika Kapitány: Polgárháború című produkcióban.

hirdetés
Pókemberrel gyarapodik a Marvel-moziuniverzum

Ahogy arról mi is beszámoltunk a múlt hónapban, már jó ideje szárnyra kapott az a pletyka, hogy Pókemberből bosszúálló lesz, ám ezzel kapcsolatban még nem érkezett hivatalos megerősítés és lássuk be, elég kicsi arra az esély, hogy ez megtörténjen. Az elmúlt napokban viszont kiderült, hogy a szóbeszédeknek volt alapja, ugyanis egyezséget kötött a Marvel Studios és a Sony Pictures: a piros-kék ruhás szuperhős csatlakozik a Marvel-moziuniverzumhoz.

Ez eddig azért nem valósulhatott meg, mivel Pókember a szerződések szerint már jóval azelőtt a Sonyhoz tartozott, hogy a népszerű képregénykiadó bevette volna a filmipart, így eddig esély sem volt rá, hogy Marvel-alkotásokban tűnjön fel anélkül, hogy ne keverednének hatalmas jogi botrányba.

A megállapodás értelmében Pókember először egy már folyamatban lévő Marvel-filmben fog feltűnni, ami nagy valószínűséggel az Amerika Kapitány: Polgárháború lesz, melyet a tervek szerint 2016. május 6-án fognak bemutatni az Egyesült Államokban. A projektről még egyik cég sem ejtett szót, de azért is a soron következő Amerika Kapitány-film a legesélyesebb, mivel Pókember kulcsfigurája volt a képregény azon részének, ami ezt az alkotást inspirálta.

Ezt követően Pókember „hazatér”, ugyanis a Sony Pictures kiad egy önálló filmet 2017. július 28-án, aminek Amy Pascal mellett a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige lesz a producere. Ezen új projekt miatt viszont négy Marvel-film is csúszni fog: a Thor: Ragnarök 2017. november 3-án, a Fekete Párduc 2018. július 6-án, a Marvel Kapitány 2018. november 2-án, az Embertelenek pedig 2019. július 12-én debütál majd.

Azt a legtöbben már tényként kezelik, hogy nem Andrew Garfield fogja magára ölteni a piros-kék jelmezt és ez bizonyára így is lesz, főleg azért, mert a hírek szerint egy előzményfilmről van szó, ami Peter Parker középiskolás éveibe enged majd betekintést. A legfrissebb pletykák szerint jelenleg Dylan O'Brien és Logan Lerman a legesélyesebbek a főszerepre, ám ezek egyelőre még csak találgatások.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek