Starity

Nick Jonas lesz az idei Kids’ Choice Awards házigazdája

2015. február 15. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jonas Brothers legifjabb tagja vezényli majd le a Nickelodeon 2015-ös díjátadóját.

hirdetés
Nick Jonas lesz az idei Kids’ Choice Awards házigazdája
Fotó: Larry Busacca/Getty Images

Már jó ideje pletykáltak arról, hogy Taylor Swift lesz a 2015-ös Kids’ Choice Awards műsorvezetője, ám a napokban kiderült, hogy ez korántsem igaz, hiszen az Instagramon osztotta meg rajongóival Nick Jonas, hogy bizony ő kapta eme megtisztelő feladatot.

A 22 éves színész-énekes február 10-én töltött fel profiljára egy rövidke videót, melyen egy szál gitár kíséretében énekli a Nickelodeon közismert reklámdalát és mindössze annyit fűzött hozzá, hogy 3.28.15, ami, mint kiderült, a díjátadó dátuma.

 

A video posted by @nickjonas on

Szintén aznap pedig számos kérdéssel is bombázta rajongóit a Twitteren, melyekben a KCA korábbi házigazdáit is megemlítette: Mi a közös bennem és Cameron Diazban? - csiripelte, majd ezzel folytatta: Mi a közös bennem és Will Smithben? Van valami ötletetek, hogy mi a közös bennem és az előbb említett néhány emberben? Mi a helyzet Jack Blackkel és velem?

Majd a sok-sok célozgatás után február 12-én végre ténylegesen bejelentette egy, az Instagram-oldalára feltöltött videóban, hogy ő fogja levezényelni az idei Kids' Choice Awardsot.

 

A video posted by @nickjonas on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek