Starity

Rising Star: Várhegyi Lucas Palmira lett a legjobb

2015. február 16. 10:10   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnap esti adással hivatalosan is véget ért a tv2-n futó Rising Star című tehetségkutató első évada, melynek az abszolút győztese a fiatal gimnazista, Várhegyi Lucas Palmira lett.

hirdetés
Rising Star: Várhegyi Lucas Palmira lett a legjobb
Fotó: Facebook/Várhegyi Lucas Palmira - Mira Hivatalos Rajongói oldal

Semmi kétség, hogy hatalmas várakozás övezte a döntőt, hiszen mind a négy még versenyben maradt Rising Star-szereplő kifejezetten erősnek bizonyult mind a zsűri, mind pedig a nézőközönség szemében. Azonban annyi bizonyos, hogy nem mindenki számára volt zökkenőmentes a felkészülés: az aranytorkú Fehérvári Gábor Alfréd például súlyosan lebetegedett, olyannyira, hogy még kórházban is járt, sőt, az adást megelőzően nagyon magas lázzal ágynak is esett.

Ezen kivételes alkalommal a négytagú zsűri, akiknek eddig fejenként 7%-ot ért a szavazata, nem adhatta le a voksát, csupán véleményezhették az előadók produkcióját. Ebből következik, hogy így mindegyik versenyző az ország legnagyobb zsűrijére támaszkodhatott. Most összesen három fordulóból állt a megmérettetés, s mindegyik végén egy-egy tehetséges énekestől kellett búcsút vennie a közönségnek.

Sokakat megdöbbentett, hogy Gábor Alfréd volt a Rising Star első kiesője, hiszen hozzá nagyon sok reményt fűztek és az egyik zsűritag,  Mező Misi nem is rejtette véka alá, hogy őt akarja majd az első helyen látni. Az egykoron csak zuhanyzós fiúként emlegetett fiatal előadó így a negyedik helyen végzett a műsorban. A dobogó harmadik fokára a szlovák szívtipró, Peter Srámek került.

Végül a mindent eldöntő pillanatban Czibi Norbi, illetve Várhegyi Lucas Palmira mérkőztek meg egymással. A párbajuk holtversennyel ért véget, így a műsor stábjának fel kellett mérnie, hogy ki kapott százalékos arányban több szavazatot. Nem több, csupán egy hajszál választotta el Norbit a győzelemtől, ám végül Várhegyi Lucas Palmira aratta le a babérokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek