Starity

Szerelmes dallal rukkolt elő Drew Seeley Valentin-nap alkalmával

2015. február 16. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetséges sztár a napokban jelentette meg soron következő szerzeményét, mely igazán romantikusra sikeredett.

hirdetés
Szerelmes dallal rukkolt elő Drew Seeley Valentin-nap alkalmával

Mint ahogyan már beszámoltunk róla, az énekes ebben az évben minden hónapban egy új dalt jelentet meg, így nem is csoda, hogy február 14-én, azaz Valentin-napon meg is érkezett a Battle Lines.

Drew már napokkal ezelőtt kiírta, hogy a szerelmesek ünnepén érkezik meg az új száma, és be is tartotta az ígéretét. A legújabb szerzemény stílusilag egy teljesen más hangzásvilágú lett, mint a Desire, így joggal elmondható, hogy minden hónapban képes megújulni. És hogy a dal még jobban passzoljon a szerelmesek ünnepéhez, igazán romantikus hangjegyeket hordoz magában.

A Battle Lines nem véletlenül Valentin-napon jelent meg, ugyanis az énekes felesége, Amy ihlette. Ő a zenében a múzsám, aki inspirál. Neki köszönhetem, hogy újra a stúdióban vagyok. Szóval minden hónapban kiadok egy új dalt ebben az évben. A Battle Lines a szeretetről szól. Nem számít, hogy milyen nehéz dolog megkapni a szeretett embert, de ha megtaláljuk a megfelelő embert, akkor azért mindig érdemes küzdeni – mondta Drew. 

A dal elérhető az iTuneson, a Spotifyon, a GooglePlayen, illetve egyéb kiskereskedőknél is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek