Starity

Új albummal jelentkezik a Big Bang

2015. február 16. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Legutóbbi, Still Alive című lemezük megjelenése óta közel három év telt el, de elfoglaltságaik és szoros egyéni menetrendjük mellett idén az ígéretek szerint még nyár előtt megérkezik a srácok új korongja.

hirdetés
Új albummal jelentkezik a Big Bang

Több mint 1000 nappal a csapat utolsó albumát követően a srácok ügynöksége nemrég hivatalosan is megerősítette az eddig pletykaként terjedő hírt, miszerint Dél-Korea egyik top idol csapata visszatér, február 10-én pedig az új lemez egyes részleteit is nyilvánosságra hozták.

A Big Bang már készíti az új albumot, a tagok február eleje óta csak is a felvételre összpontosítanak - kezdte a cég egyik képviselője a Star Newsnak, majd így folytatta: Annak ellenére, hogy minden tag menetrendje igen sűrű keményen dolgoznak az album elkészültén. Mivel vannak olyan számok, amiket már korábban, a szabadidejükben befejeztek, így a tervezettnél hamarabb jelenhet meg az új lemez.

Jelenleg a Big Bang albumának megjelenése elsődleges prioritást élvez az ügynökségnél, nagyon jól tudjuk, hogy milyen régóta várják a rajongók az új korongot - tette hozzá a képviselő.

Az album megjelenési dátumát még nem közölték, de a cég mindenféleképp nyár előtt szeretné kiadni, valamint egy, a Newsennek korábban adott interjújában Yang Hyun Suk, a cég vezérigazgatója az áprilist mondta, mint lehetséges megjelenési dátumot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek