Starity

Topless fotók készültek Selena Gomezről

2015. február 18. 16:04   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most már mondhatjuk, hogy Selena Gomez valóban felnőtt. Napok óta posztolnak ki részeleteket a szerkesztők a V magazin márciusi számának címlapjáról és azt a kérdést tették fel mellettük, hogy vajon tudjuk-e, ki ez a lány. A találgatások igaznak bizonyultak, hiszen ma megjelentek a fotók, melyek meglehetősen meglepőre sikeredtek.

hirdetés
Topless fotók készültek Selena Gomezről
Fotó: Inez & Vinoodh

Selena Gomez 22 éves múlt és sokan még mindig nem tudják elfogadni, hogy bizony ő is felnőtt és levetkőzte a Disney-féle jókislányos imidzsét. A minap az új videójának egy backstage-fotója miatt akadtak ki a rajongók, most viszont a V magazinnak készített képek keltettek botrányt.

A fotókon ugyanis hiányos öltözékben pózol, de természetesen minden lényeges rész takarásban van, a fanoknak ez így akkor sem tetszik. Az énekesnő természetesen interjút is készített az újság egyik riporterével, ám ez csak a megjelenéskor lesz olvasható, egy részlet azonban így is kikerült:

Úgy gondolom, hogy a következő barátom teljesen más lesz, de ez nem mostanában következik be. Sok dolgot fel kellett adnom. 18 éves voltam, mikor először szerelmes lettem és ez volt az első komoly kapcsolatom is. Most, hogy idősebb vagyok, más dolgokra is szeretnék koncentrálni - mondta el az énekesnő, majd hozzátette, hogy az ember fiatalon teljesen máshogy látja a dolgokat.

Természetesen első szerelme nevét nem árulta el, de mindenki sejti, hogy Justin Bieberre gondolt a színésznő, aki azt is elárulta, hogy pár hónapig bizony depressziós volt, ezért vissza kellett vonulnia, és hogy úgy gondolja, hogy a szerelem egy őrült dolog.

Fotók: Inez & Vinoodh

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek