Starity

Így búcsúzott a Vámpírnaplók stábja Steven R. McQueentől

2015. február 20. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy videóban köszönte meg az elmúlt éveket a rajongóknak a színész és napvilágot láttak azok a fotók is, amik utolsó forgatási napján készültek.

hirdetés
Így búcsúzott a Vámpírnaplók stábja Steven R. McQueentől
Fotó: Nino Muñoz/The CW

Január 11-én derült ki a The CW nagysikerű sorozatának, a Vámpírnaplók nézőinek legnagyobb bánatára, hogy búcsút kell inteniük a kezdetek kezdetén megismert Steven R. McQueennek és karakterének, Jeremy Gilbertnek, aki a múlt heti, 14. epizódban volt utoljára látható, ám könnyen előfordulhat, hogy a jövőben még fel fog tűnni egy-egy epizód erejéig, hiszen nem halt meg, mindössze Mystic Falls városát hagyta el.

Steventől természetesen méltóképpen elbúcsúzott a stáb, hiszen az  Arielle Kebbel által vezetett heti epizódáttekintő sorozat, a TVD Rehash vendége is volt a múlt héten, valamint egy rövidke interjút is készítettek vele, melyben elárulta, hogy minden bizonnyal a jelenleg futó évad volt a kedvence, mivel a kezdetektől fogva tudta, hogy ez lesz számára az utolsó. Emellett azt is megosztotta a rajongókkal, hogy a legjobban azokat a jeleneteket szerette, amelyekben mindenki jelen volt, mivel végig bolondoztak és viccelődtek.

Helló, srácok! Köszönöm a támogatásotokat, amit a Vámpírnaplók elmúlt hat éve során kaptam. Komolyan, ti vagytok a legjobb rajongók, akiket bárki valaha is kívánhatna. És ez egy elképesztő utazás volt számomra. Most elbúcsúzom, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan ismét találkozunk – üzente egy külön videóban.

Steven karaktere, Jeremy összesen 126 epizódban tűnt fel a 2009. szeptember 10-én levetített pilot óta, e hat év alatt pedig már többször meg is halt, rövidebb időkre el is hagyta Mystic Fallst, de végül mindig visszatért a rajongók legnagyobb örömére. Továbbá amellett sem lehet elmenni szó nélkül, hogy mennyi változáson esett át, hiszen a hajdani drogfüggő kölyökből egy felnőtt férfi lett, aki rendesen kikupálódott fizikailag is.

Utolsó munkanapján, végső jelenete leforgatása után egy hatalmas szuperhősös tortával búcsúzott tőle a stáb, amit azonban nem csodálhatott sokáig, hála Ian Somerhaldernek és Nina Dobrevnek.

Fotók: Annette Brown/The CW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek