Starity

Szabó Zsófi fiúja melegpornóban szerepelt

2010. szeptember 12. 20:08   |   Szerző: sipy97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban Bettijét sokkolta, amikor kiderült, hogy az Édes négyes nevű televíziós műsorban választott kedveséről, Balázsról kiderült, hogy szexuális múltja volt.

hirdetés
Szabó Zsófi fiúja melegpornóban szerepelt

Leleplező cikk jelent meg a minap egy internetes portálon Szabó Zsófi párjáról, Balázsról, akiről egy melegpornós oldalon jelentek meg pikáns fotók.

„Sohasem pornóztam, csak szóló aktmunkáim voltak. Nem vagyok meleg, és Zsófinak is elmondtam, hogy életemnek volt egy ilyen időszaka” – nyilatkozta a Borsnak Varga Balázs.

„Soha nem feküdtem le férfiakkal, sem pénzért, sem a magánéletemben. Egyetlen képen szerepelek több fiúval, de azon nem érünk egymáshoz. A világ legnagyobb aktfotósaival dolgozhattam. Való igaz, a videofelvételen kézzel szerzek örömet magamnak. Ez egy fotózás után készült. Akkora összeget kínáltak érte, hogy úgy gondoltam, ez már dupla öröm lesz. A családtagjaim és a közeli ismerőseim tudtak minderről. Zsófinak is elmeséltem a műsor forgatásán, így nincs mit szégyellnem.” – tette hozzá.

Természetesen Zsófi is kommentálta az esetet. „Én nem tudtam arról, hogy Balázs szerepelt ilyen jellegű mozgóképen. Azért választottam őt, mert egész héten küzdött értem, és közelebb kerültem hozzá, mint a többiekhez. Azt, hogy művészi aktképek készültek róla korábban, említette az Édesnégyes forgatása után, de azt, hogy olyan felvétel is van, amin kézzel szerez magának örömet, nem. Nekem azzal, ha valakiről szép, művészi jellegű meztelen képek jelennek meg, nincs problémám. Ami zavar, a videó, és az, hogy Balázs nem mesélt nekem őszintén a múltjáról.” – kesergett Szabó Zsófi.

„Ez nekem sok, nagyon ki vagyok borulva, átverve érzem magam. Nagyon csalódott vagyok, kínos szituációba kerültem.” – árulta el Zsófi, aki egyúttal kidobta Balázst.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek