Starity

Thalía dalszöveges videót készített Amore mío című számához

2015. február 22. 16:04   |   Szerző: El Mexicano

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi történik, amikor a karaokét és a videoklipet összegyúrják? Thalía megmutatja: az eredmény egészen látványos, ami még hasznos is lehet az idegen nyelv tanulói vagy szerelmesei számára.

hirdetés
Thalía dalszöveges videót készített Amore mío című számához

Tavaly novemberben jelent meg Thalía legújabb, a félig – vagy teljesen, ez csak nézőpont kérdése – olasz címet viselő Amore mio (Szerelmem) című stúdióalbuma, melynek bemutató kislemezdala a már jól ismert Por lo que reste de vida (Az élet hátralévő részében) volt – mint írtunk róla korábban, ehhez videoklip is készült.

A lemez második single-slágere Mexikóban pedig nem más, mint maga a címadó dal, az Amore mío, amelyhez az énekesnő dalszöveges videót is közzétett hivatalos YouTube-csatornáján.

Az Amore mío – érdekesség, hogy a videóban a cím második szava ékezettel szerepel, a lemezen viszont nem (bár spanyolul és olaszul is ugyanúgy hangzik, az olaszban nem írják ékezettel) – egyetlen szépséghibája, hogy a vékony és halvány betűtípus miatt a szöveg eléggé nehezen olvasható, főleg világos háttérrel, pedig a jó olvashatóság is fontos lenne. Dicséretre méltó ugyanakkor, hogy a szövegben egyetlen helyesírási hiba sincs – holott köztudott, hogy a spanyol ajkúaknak nem a helyesírás az erősségük. Maga a szöveg egyébként nem túl figyelemre méltó, természetesen a szerelemről szól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek