Starity

Dalpremier: Zedd feat. Selena Gomez – I Want You To Know

2015. február 23. 08:08   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zedd és Selena már egy ideje jóban vannak, de senki sem sejtette, hogy ennek az egyik oka egy közös szám elkészítése. A két énekes február elején jelentette be, hogy 23-án debütál közös daluk, az I Want You To Know.

hirdetés
Dalpremier: Zedd feat. Selena Gomez – I Want You To Know

Selena Gomez az utóbbi időben már nagyon izgatott volt, hogy mindenki hallhassa legújabb szerzeményét, aminél ő is közreműködött. Zeddel együtt már egy ideje reklámozzák az I Want You To Know című dalukat, amelynek hivatalos bemutatója ma reggeli időpontra esett hazánkban. 

A szerzemény nem megszokott az énekesnőtől, ám kifejezetten jó hangzású számról van szó, így valószínű, hogy a rajongók is szeretni fogják kedvencük legújabb slágerét. Az I Want You To Know-hoz tartozó klipet is leforgatták már pár héttel ezelőtt, tehát nem kell sokat várni a klippremierre sem.

Zedd legújabb albumán, Selena pedig aktuális filmjein dolgozik folyamatosan. Az énekesnő nemrég készítette el legutóbbi moziját, hamarosan pedig újra fogatni fog. Méghozzá egyik barátjával közösen, akivel már a Spring Breakers idején is tevékenykedtek együtt. James Francóval idén márciusban kezdik el felvenni az In Dubious Battle-t, amelynek pontos premiere egyelőre ismeretlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek