Starity

Dakota Johson anyukáját nem érdekli A szürke ötven árnyalata

2015. február 23. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Oscar-gálán a Glamour magazin meginterjúvolta Dakota Johnsont és az anyukáját.

hirdetés
Dakota Johson anyukáját nem érdekli A szürke ötven árnyalata
Fotó: Reuters

A tegnapi nap folyamán került megrendezésre a 87. Oscar-díj-átadó, ahol a rengeteg résztvevő között Dakota Johnson is megjelent, aki kísérőjének – az ugyancsak színésznőkén tevékenykedő – édesanyját, Melanie Griffitht választotta.

Az est folyamán az angol Glamour egy újságírója egy rövid interjút készített Dakotával és Melanie-vel, melynek végkifejlete igazán kellemetlen lett. A riporter főként a fiatal színésznő új filmjéről faggatta az édesanyát, aki elárulta, hogy biztosan nem nézné meg A szürke ötven árnyalatát, enélkül is tudja, hogy a lánya tehetséges.

Nem nézném meg a filmet – vágta rá egyből Melanie a kérdésre, majd a lánya vett át a szót: Talán majd egy nap – egészítette ki, azonban anyukája hajthatatlan volt: Nem hiszem, és nem is szeretném megnézni, úgy gondolom, hogy az elég furcsa lenne. Nem kell látnom a lányom abban a filmben ahhoz, hogy tudjam, jó színésznő. Dakota még próbálta menteni a menthetőt, de reménytelenül: Rendben. Akkor nem kell megnézned. Ez a te döntésed.

Végül azonban mindketten csak nevettek az eseten. Melanie nagyon büszke a lányára, azonban egyelőre nem kíváncsi A szürke ötven árnyalatára. Az interjúról készült videóban tökéletesen érzékelhető, hogy a két hölgyeményt érzékenyen érinti ez a téma, melyet viccelődéssel igyekeznek palástolni. Nagy perpatvar lehetett otthon, miután kiderült, hogy kié az erotikus elemeket is tartalmazó film főszerepe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek