Starity

Énekesnőket utánzott Christina Aguilera

2015. február 24. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hogy hangzik Cher, Britney Spears vagy éppen Shakira Christina Aguilera által? Most kiderül! Az énekesnő Jimmy Fallon műsorában utánozta kollégáinak hangját.

hirdetés
Énekesnőket utánzott Christina Aguilera

Ismét hatalmas sikert aratott Christina Aguilera vokális képességével. Az énekesnő részt vett Jimmy Fallon műsorában, ahol beleegyezett abba, hogy megadott énekesnők hangját próbálja utánozni egy szórakoztató játék keretein belül.

Aguilera megkapta a Burlesque-ben feltűnő Chert, riválisát, Britney Spearst és a The Voice kollégáját, Shakirát. A több évtizede a szakmában lévő kétgyermekes anyuka természetesen játékosan fogta fel a feladatot, és hibátlanul hozta az összes karaktert.

Az énekesnő tegnap tűnt fel ismét a The Voice képernyőjén, de emellett a Vanity Fair Oscar-partiján is részt vett férjével. Jelenleg új albumát finomítgatja, amiről első kislemeze, a hírek szerint, hamarosan érkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek