Starity

Chris Wood szerepet kapott a Cordonban

2015. február 25. 15:03   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris Wood a Vámpírnaplók 6. évadában tűnt fel először, a közönség innen ismerheti. Úgy tűnik azonban, hogy a színész rövid időn belül távozik, mivel szerepet kapott a CW legújabb sorozatában, a Cordonban.

hirdetés
Chris Wood szerepet kapott a Cordonban

Chris Wood szekere tavaly indult be igazán, amikor megkapta Kai szerepét a nagy sikerű Vámpírnaplók című sorozat hatodik évadában. Már a kezdetektől úgy tűnt, hogy sokáig a stáb tagja marad, sőt, sokan úgy gondolták, hogy idővel akár főszereplőként is feltűnhet.

Erre azonban most rácáfolt az a tény, hogy a fiatal színész szerepet kapott a vámpíros széria készítőjének legújabb alkotásában, a Cordonban. Julie Plec tehát egy újabb projektbe vágja a fejszéjét, amely valószínűleg a 2015/2016-os idényben debütál majd a The CW-n.

A pilotban olyan nevek kaptak még lehetőséget, mint David Gyasi, Christina Moses és Kristen Gutoskie. Egyelőre semmi egyebet nem tudunk a készülő sorozatról, de ha elkezdődnek a forgatások, akkor várhatunk némi ízelítőt és persze valamilyen tartalmi leírást, hogy pontosan miről is fog szólni ez a bizonyos új történet, a Cordon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek