Starity

Újra hosszú hajjal hódít Szabó Zsófi

2015. február 25. 17:05   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly a Jóban Rosszban kedvéért vágatta le a már védjegyévé vált szőke fürtjeit a színésznő, a napokban azonban hajhosszabbításon esett át.

hirdetés
Újra hosszú hajjal hódít Szabó Zsófi
Fotó: Bognár Bogi

Tavaly áprilisban vágatta le Szabó Zsófi hosszú szőke haját a Jóban Rosszban forgatókönyve miatt. Akkori karakterével, Betty Tanakisszal a börtönben sok megrázó élmény történt, többek között megvágták az arcát és megszabadtották fürtjeitől is.

A való életben persze nem így történt: a színésznő haját Hajas Laci sztárfodrász vágta, és Éder Krisztián készítette róla az első fotósorozatot.

Fotó: Éder Krisztián

Azóta persze a színésznő élete fenekestül felfordult: átigazolt az RTL Klubhoz, kipróbálhatta magát műsorvezetőként, ellátogatott Norvégiába és a Dzsungel Királynője címért küzdött az afrikai vadonban. Zsófi a tegnapi nap folyamán mutatta meg követőinek új haját egy fotón, melyhez ennyit írt: A régi önmagam, újra hosszú hajjal.

A Blikknek mesélt hajhosszabbításáról: Már hónapok óta elkezdtem növeszteni, de mivel körülbelül háromszor olyan dús hajam van, mint másoknak, ezért nehéz volt és kényelmetlen. Egy hajhosszabbító stúdióval közösen kitaláltuk, hogy póthajat rakunk fel.


Fotó: Bognár Boglárka


Fotó: Facebook/Szabó Zsófi rajongói oldal

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek