Starity

Okóberben jön Meryl Streep lányának sorozata

2010. szeptember 12. 21:09   |   Szerző: itsthelou

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gia Mantegna, Tony Oller, Jolene Purdy és Ryan Rottman valamint Grace Gummer – azaz Meryl Streep lánya – lesznek a főszereplői a TeenNick legújabb sorozatának.

hirdetés
Okóberben jön Meryl Streep lányának sorozata

Gia Mantegna, Tony Oller, Jolene Purdy és Ryan Rottman, valamint Grace Gummer – azaz Meryl Streep lánya – lesznek a főszereplői a TeenNick legújabb sorozatának. A Gigantic októberben debütál a csatornán. A sorozat munkálatai már 2007 óta folynak, így bizosan óriási alakításra számíthatunk.

A történet középpontjában egy 17 éves lány, Anna Moore (Gummer) és öccse, Walt (Oller) állnak, a szüleik pedig híres szupársztárok Hollywoodban. A sorozat így betekintést nyújt, hogy milyen lehet hírességek gyerekének lenni, milyen a csillogás és a fény, hogy zajlik egy A-listás party. Ez mind szép és jó, de aztán robban a bomba, és a címlapfotók és pletykablogok mögött ott a küszködés, hogy kilépjenek szüleik árnyékából.

Jolene Purdy Anna legjobb barátját, Pipert alakítja; Gia Mantegna az ellenség és egyben barát Vanessa szerepét játssza; Ryan Rottman pedig Anna álompasiját, Joey-t formálja meg, aki egy hatalmas titkot őriz.

Íme egy kis ízelítő:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek