Starity

Új előzetest kapott Carey Mulligan filmje

2015. február 27. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 23-án debütál a Far from the Madding Crowd, méghozzá Dániában, és csak ezt követően érkezik majd az USA-ba.

hirdetés
Új előzetest kapott Carey Mulligan filmje

Thomas Vinterberg rendező és David Nicholls forgatókönyvíró készítette el a Thomas Hardy regényén alapuló Far from the Madding Crowd című drámát, melynek főszerepében Carey Mulligan látható. Mellette feltűnik még az alkotásban többek között Matthias SchoenaertsTom SturridgeMichael SheenJuno Temple, valamint Jessica Barden is.

A cselekmény egy független, gyönyörű és önfejű nőről, Bathsheba Everdene-ről szól, akit három teljesen különböző férfi is magáénak akar. Elsőként a birkapásztor, Gabriel Oak szívét rabolja el; majd a jóképű és vakmerő őrmester, Frank Troy habarodik bele, de a sikeres és érett agglegény, William Boldwood is szemet vetett rá. Ez az időtlen történet bemutatja a különböző kapcsolatok természetét és a szerelmet, Bathsheba döntéseit és szenvedélyét, valamint azt is, hogy kitartással és alkalmazkodással mindenki képes legyőzni az útjába kerülő nehézségeket.

A drámát Dániában mutatják be először április 23-án, majd másnap a belga közönség is megtekintheti. A következő napon pedig Új-Zélandon is lezajlik majd a premier, ám az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban csak május elsején debütál majd. Arról egyelőre nincs hír, hogy hazánkban esetleg bemutatják-e majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek