Starity

Shailene Woodley: „Nincs szexjelenet, amíg van rajtam bugyi”

2015. március 04. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő a Glamour magazinnak mesélt közelgő filmjéről, az Insurgentről és őszintén beszélt a szexjelenetekről is.

hirdetés
Shailene Woodley: „Nincs szexjelenet, amíg van rajtam bugyi”
Fotó: Bust Magazine

Shailene Woodley a napokban a népszerű Glamour magazinnak adott interjút. Mesélt közelgő filmjéről, elárulta, hogy semmi baja a szexjelenetekkel, és A szürke ötven árnyalatáról is ejtett néhány szót a színésznő.

„Teljesen elégetedett vagyok magammal meztelenül is, nem vagyok benne biztos, hogy mint színésznő ez felhatalmazna rá, hogy ezt tegyem, de ha forgatják a szexjeleneteket és meztelenül kell lennem, megteszem. De nekem addig nincs szexjelenet, amíg van rajtam bugyi és melltartó” – árulta el a Csillagainkban a hiba sztárja. 

Továbbá elmondása szerint az amerikai hozzáállás az, ami összezavarja őt. Sokkal jobban kedveli az Európaiak életmódját. „Az egyik ok, amiért szeretem Európát, hogy a szexualitás nem nagy ügy. Elmész egy topless standra, és az emberek nem nézik meg a melleid, mert azok csak mellek, Amerikában a szex valami olyasmi, amiről nem beszélünk, de mégis mindenki gondol rá” – folytatta a sztár. „Az iskolában ahelyett, hogy megtanítanának valamit a szexről, absztinenciákat mesélnek, amikre semmi szükségesük a fiataloknak.”

A Glamour riporterének Shailene azt is elárulta, hogy nem volt érdeke A szürke ötven árnyalata főszerepét játszania. Nem igazán érdekelt, már amúgy is aláírtam egy szerződést a Divergent-trilógiára. A könyvet olvasva csak arra tudtam gondolni, ha valaki ezt a filmet tényleg meg tudja csinálni, akkor az egy zseni.

Divergent kapcsán szóba került, hogy nemsokára érkezik a második rész, az Insurgent, mely március 19-én kerül a brit mozikba. A forgatások során Kate Winslet különöses fontos személlyé vélt Woodley éltében. „Ahogy elkezdtük a forgatásokat, ő [Kate Winslet – a szerk.] küldött nekem egy gyönyörű e-mailt. Mostanra már Kate olyan számomra, mint egy idősebb testvér. Tudom, hogy ő segít nekem a bajban, ahogy én is neki” – fejezte be az amerikai híresség.


Fotók: Glamour

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek