Starity

Az SNL viccet csinált az ISIS terrorszervezetből

2015. március 02. 19:07   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyre nagyobb port kavaró ISIS terrorszervezet már rengeteg áldozatot követelt az iszlám államokban – ezekből az SNL stábja most viccet csinált.

hirdetés
Az SNL viccet csinált az ISIS terrorszervezetből

Talán túl messzire mentek a mostani reklámmal a Saturday Nigh Live tagjai, amikor is Dakota Johnson szereplésével az ISIS terrorszervezetet parodizálták ki.

Legújabb kisfilmjükben a színésznő azt mutatja be, ahogyan édesapját elhagyva beáll a terrorszervezet tagjaihoz. A furgon, amelyre felszáll, szintén iráni katonákat szállít, valamint egy zászló is látható a képen, melyre arab írással az van felírva, hogy Szeretnék egy macskát. Ennek ellenére így is kísértetiesen hasonlít a szervezet eredeti zászlajához.

A reklám mondanivalója rendkívüli módon hasonlít a múlt héten megtörtént eseményekre, amikor is három terrorista férfi próbált rávenni egy brit lányt, hogy álljon be szervezetükbe. Később a terroristákat letartóztatták.

Rengeteg ember fejezte ki nemtetszését a promóció iránt, s romlottnak is titulálták a reklámot, mely viszont többek szerint kifejezetten poénosra, viccesre sikeredett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek