Starity

Zedd: „Azért találkoztam Selenával, mert WC-re kellett mennem”

2015. március 01. 16:04   |   Szerző: Troublemakeroff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal DJ egy rádiós interjú során mesélt arról az ominózus pillanatról, amikor először találkozott Selena Gomezzel.

hirdetés
Zedd: „Azért találkoztam Selenával, mert WC-re kellett mennem”

Valószínűleg már sokakban felmerült a kérdés, hogy Zedd, valamint az egykori Disney-csillag, Selena Gomez hogyan is találkozott. A lemezlovas lerántotta a leplet a varázslatos pillanatról, amikor a Los Angelesben található AMP Radiónál járt és feltették neki ezt a kérdést, ő pedig természetesen nem volt rest megosztani mindenkivel.

Ez az egész egy véletlen volt. Szabadnapom volt, és eldöntöttem, hogy vásárolok néhány dolgot a lakásomba, mert nemrég költöztem be, szóval eléggé üres volt, aztán pisilnem kellett. Velem volt a hangmérnököm is, így úgy voltam vele, hogy »Remélem, van mosdójuk«. John – a mérnök – azt felelte, »Menj az utca túl oldalán lévő stúdióba, nekik biztos van mosdójuk, és használd azt!«. Úgyhogy átmentünk, abba a stúdióba, ahová Selena nemrég szerződött át, és ott volt... John megkérdezte, hogy találkoztam-e már Selenával, aztán a következő dolog, amit mondott az volt, hogy »Selena nagyon klassz, talán felvehetnénk egy dalt vele közösen«. Aztán néhány hétre rá elkezdtünk dolgozni a közös számunkon. És ez mindez azért, mert mosdóba kellett mennem – mesélte el a zenész.

Az biztos, hogy nem mindennapi találkozásnak lehettünk fültanúi, és ami ezután történt, már maga a történelem, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy a munkakapcsolatból több is kibontakozott. Egy bennfentes a Hollywood Life-nak elmesélte, hogy Selena már meg is hívta a fiatal DJ-t a családjához Texasba a húsvéti ünnepekre: Selena már nagyon várja, hogy hazavihesse a családjához Texasba Zeddet. Tudja, hogy az édesanyja biztos imádni fogja őt.  Azt tervezi, hogy húsvétra hazaviszi bemutatni. Azt szeretné, ha a húsvéti tojásvadászatot már Zedd-del és a kishúgával tölthetné – árulta el egy közeli ismerős.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek