Starity

Lady Gaga párkapcsolati tanácsokat adott Taylor Swiftnek

2015. március 03. 21:09   |   Szerző: awwparadise

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor a Twitter-profilján adott hangot csodálatának Gagát illetően, melyre a szörnymami sem volt rest válaszolni.

hirdetés
Lady Gaga párkapcsolati tanácsokat adott Taylor Swiftnek
Fotó: Christopher Polk / Getty Images

Taylor Swift nemrég adott interjúja során elárulta, hogy nem igazán hisz abban, hogy számára valaha is eljön a nagy Ő és megtalálja az igaz szerelmet. Az interjú után egy nappal Lady Gaga reagált a pophercegnő szavaira.

Taylor nemrégiben ezt írta ki Twiter-profiljára: Csak én érzem úgy, vagy Lady Gaga most teljesen életre kelt? #célok. Az énekesnő bizonyára arra célzott, hogy Gagát mostanában elég sok jó dolog érte, beleértve eljegyzését, az Oscar-díj-átadón nyújtott teljesítményét és az American Horror Story ötödik évadában kapott szerepét.

Gaga ugyancsak Twitteren válaszolt Swift kisasszonynak, és ezzel az üzenettel kedveskedett Taylornak: Wow nagyon kedves vagy! Az élet a barátokról, a családról és a szeretetről szól! Mi mind látjuk ezt benned, a szőke herceged pedig el fog jönni!

A két szőkeség nagyon jó viszonyt ápol egymással, bár ez már korábban is kiderült. A szörnymami bátorítása biztosan nagyon jólesett a 25 éves énekesnőnek, hiszen az említett interjúban elég pesszimistán nyilatkozott a 30 éves önmagával kapcsolatban Taylor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek