Starity

Thalía szépségversenyen vett részt

2015. március 04. 19:07   |   Szerző: El Mexicano

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói sztárról nem lehet azt mondani mostanában, hogy unatkozik: legújabb lemeze és saját kollekciója promótálása mellett videoklipeket forgat, palackozott vizet reklámoz, beszélgetős show-k vendége, a napokban pedig szépségversenyre hívták meg.

hirdetés
Thalía szépségversenyen vett részt

2015. március 1-jén, vasárnap sugározták a spanyol nyelvű Univisión csatornán a Nuestra Belleza Latina (A Mi Latin Szépségünk) ötödik gáláját, melynek sztárvendége Thalía volt.

A mexikói énekesnő nemcsak fellépett a műsorban – ahol Más című dalát (ami persze nem magyarul van, hanem spanyolul azt jelenti: ’Még többet’) adta elő legújabb, Amore mío című lemezéről –, hanem afféle vendégzsűriként is részt vett: a „Thalía Sodi-kihívás” elnevezésű próbatétel során a versenyző lányoknak az ő kérdéseire kellett valamilyen frappáns választ adniuk.

A show végén Thalía díjat adott át a feladatban szerinte legjobban teljesítő kiválasztottjának, amely egy 10 ezer dolláros nyereményutalvány volt kollekciója megvásárlására a Macy’s üzletlánctól.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek