Starity

Taissa Farmiga új sorozatban tűnik fel

2015. március 04. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC új, anatológiai jellegű sorozatában lesz majd látható a fiatal színésznő.

hirdetés
Taissa Farmiga új sorozatban tűnik fel

Az American Horror Story-rajongók egyik nagy kedvence, Taissa Farmiga lehet, hogy nem fog szerepelni az FX hatalmas sikerű sorozatának ötödik évadában – mely egyébként a Hotel alcímen fog futni és Lady Gaga is feltűnik majd benne –, de egy másik produkcióban viszontláthatjuk majd őt.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis az ABC leszerződtette egy évre a fiatal színésznőt a hamarosan induló, L.A. Crime címet viselő anatológiai jellegű sorozatba. A történet az 1980-as évek Los Angelesében fog játszódni, és többek között a szex és a politika sem lesz tabu, de még a város történelmének egyes részleteit is kivesézik majd a produkcióban.

Az első évad középpontjában két rendőr fog állni, akik egy Bonnie és Clyde-szerű sorozatgyilkos-csapat után nyomoznak. Taissa egy Karen nevezetű karakter bőrébe bújik majd, aki egy feltörekvő újságíró és a Rolling Stone-nál szeretne dolgozni, ám egyelőre Diver Hawkes paparazzicégénél vállal állást. A fiatal nő hívást kap majd a gyilkostól, Clarktól, így természetesen belekeveredik az ügybe.

A sorozatban eddig Erika Christensen helye biztos még, akit szintén egy évre szerződtettek le Betty szerepére. A szingli anyuka ápolónőként dolgozik, és romantikus kapcsolatba keveredik a gyilkossal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek