Starity

Klippremier: The Janoskians – LA Girl

2015. március 05. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Janoskians megint beújított egy videoklippel, és még további 2 dallal, melyek az új, Would You Love Me EP-n kaptak helyet.

hirdetés
Klippremier: The Janoskians – LA Girl

Jól zárta a 2014-es évet az ausztrál banda: összesen 3 videoklipjük jelent meg – köztük a That’s What She Saiddel –, átélhették, hogy milyen is egy turné, hiszen augusztusban indult a Got Cake Tour, amivel bejárták Amerikát, Európát és jelenleg Angliában adnak koncerteket egészen március 21-éig.

A fiúk azonban most sem állnak le a munkával, hiszen a napokban jelent meg az első EP-jük, mely a Would You Love Me címet kapta. A már jól ismert Real Girls Eat Cake mellett szerepel rajta 3 új dal is, melyek közül először az LA Girlhöz készült videoklip, amit a mai napon tettek közzé YouTube-csatornájukon.

Várhatóan az EP-n szereplő további kettő dalhoz is érkezik klip, azonban arra még várnunk kell néhány hetet vagy hónapot. De addig is itt van a hatodik kisfilmjük, amiben Beau, Jai, Luke, Daniel és James is hozza a már megszokott őrült formáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek