Starity

Nikki Reed kiállt a kísérleti állatokért

2015. március 05. 18:06   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nikki évek óta a szívén viseli az állatok sorsát, hiszen már gyerekkorában is befogadták anyukájával a bajba jutott állatokat. Kedden ismét csatába szállt, hogy felszólaljon a házi kedvencek mellett.

hirdetés
Nikki Reed kiállt a kísérleti állatokért
Fotó: Instagram/Nikki Reed

Kedden délután tartották meg Sacramentóban, a Beagle Freedom Project keretein belül azt a kongresszusi ülést, ahol arról vitáztak, hogy a kísérleti állatok örökbefogadhatóak legyenek az altatás helyett.

Nemcsak a helyszínen, de telefonhívással is lehetett támogatni a kezdeményezést, ami egy hosszabb tárgyalás után pozitívan zárult. Miss Reed, aki már több módon is segített állatszervezeteknek, a helyszínen tartózkodott, és ő is felszólalt, hogy beiktassák a 147. törvényt, ami kimondja, hogy a kísérleti állatok – legyen szó kutyáról, macskáról vagy bármi másról – szerető családhoz kerülhessenek a sok bántalmazás után. 

Fotó: Instagram/Nikki Reed | Az egyik túlélő, Emma és Nikki

Megcsináltuk! Elfogadták a 147. törvényt! @mattdabaneh csodálatos vagy, te vagy a legjobb szónok és @shannonkeith, a szíved, a könyörületességed és a vágy, hogy az állatoknak normális életük legyen – azután, hogy kísérleteztek velük, bántalmazták őket, és eutanáziával fenyegették meg őket – egy csoda. Hosszú nap volt, de csodálatos! Felmelegítette a lángot a lelkemben, és készen állunk a második lépésre – a szenátusra – a harc folytatódik, de ennek ellenére túljutottunk az első szakaszon. Nagyon szeretlek titeket! – osztotta meg a színésznő követőivel a jó hírt, aki több képet is megosztott, amivel arra buzdított mindenkit, hogy segítsenek megmenteni az ártatlan állatokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek