Starity

Bella Thorne szerepelni fog a Pretty Little Liarsben?

2015. március 07. 18:06   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színésznő nemrégiben osztott meg Snapchaten egy képet, melyen a Pretty Little Liars írónőjével, Marlene Kinggel látható. A fotó rögtön elindította a találgatásokat.

hirdetés
Bella Thorne szerepelni fog a Pretty Little Liarsben?

Már csak két rész van hátra, és véget ér a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozat, a Pretty Little Liars ötödik évada. Mivel a széria még két évadra be van rendelve, a rajongóknak nem kell aggódniuk, hogy nem láthatják már többet kedvenc hazugjaikat. A sorozat évadról évadra egyre több izgalommal és persze új szereplőkkel gazdagodik. 

Pár napja a Disney egykori csillaga, Bella Thorne posztolt egy képet a Snapchaten keresztül, melyen a Pretty Little Liars forgatókönyvírójával, Marlene Kinggel látható, a fotóhoz pedig ezt írta: Hmm, vajon miért lógok együtt Marlene Kinggel? A rejtélyes üzenet persze rögtön elindította a találgatásokat, hogy vajon a fiatal színésznő szerepelni fog-e a népszerű sorozatban.

Egyébként Bella karrierje az Indul a risza! befejezése óta csak felfelé ível. Egyre komolyabb szerepekhez jut, legutóbb például egy drogfüggő tinédzser bőrébe bújt.


Fotó: Snapchat/Bella Thorne

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek