Starity

Ilyen lenne, ha együtt dolgozna a Black Veil Brides és Flo Rida

2015. március 08. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dr. Brixx munkássága méltán mozgat meg nagy tömegeket, hiszen a producer nem ismer lehetetlent, ami különböző, egymástól távol álló előadók és stílusok összeboronálását illeti.

hirdetés
Ilyen lenne, ha együtt dolgozna a Black Veil Brides és Flo Rida

Dr. Brixx karrierje kezdetén azt a célt tűzte ki maga elé, hogy nagy tömegeket megmozgató, rockzenével vegyített tánczenét hozzon divatba, melyet a napjainkra elismert producer úgy ért el, hogy a legnépszerűbb popikonokat hozta össze kedvenc együtteseivel. Mashupjai rövid időn belül népszerűek lettek, ami nem is csoda, hiszen a producer nem félt össze nem illő, egymástól távol álló, ám a maga nemében népszerű stílusokat és előadókat keresztezni.

Munkásságának köszönhetően olyan kollaborációk jöttek létre, mint Ellie Goulding és a Paramore Misery Loves Me-je, B.o.B. és a My Chemical Romance Duetje, az A Day To Remember, Britney Spears és Katy Perry Toxic Wax Peacockja. Dr. Brixx legutóbb a Black Veil Brides metalelemekkel tarkított hard rockját ötvözte Flo Rida hip-hopjával, és hozott létre egy különleges mashupot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek