Starity

Iggy Azalea örül, hogy nem nyert Grammyt

2015. március 08. 15:03   |   Szerző: Genevieve

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Iggy Azalea igazán sikeres előadónak mondhatja magát, hiszen karrierje egyre csak ível felfelé és világszerte vannak rajongói, viszont az utálói miatt még egy Grammy-díjnak sem örült volna.

hirdetés
Iggy Azalea örül, hogy nem nyert Grammyt
Fotó: Steve Madden

Azalea számos elismert előadóval dolgozott együtt karrierje során, nemrég például megjelent legújabb dala Jennifer Hudson közreműködésével. Az 57. Grammy-díj-átadón pedig négy kategóriában is jelölték őt, ám egy díjat sem vihetett haza – aminek pedig nagyon örült.

Iggy így nyilatkozott az esetről: Nem akartam megnyerni azt a díjat. A beszédem körülbelül ilyen lett volna: A fenébe, nem akarom ezt, vigyétek el. Vegyétek el tőlem.

A legjobb rapalbum mellett a 24 éves sztár esélyes volt az év számának járó elismerésre, valamint a legjobb új előadó és a legjobb popduó/csapat díjára is jelölték.

Az emberek már így is eléggé utálnak engem, nem akarom, hogy ennél jobban utáljanak – zárta le a magyarázatot az ausztrál híresség.

Iggyre ilyen téren mostanában tényleg igazán rájár a rúd, hiszen nemrég a Twittert is otthagyta a folyamatos zaklató, durva hangvételű üzenetek miatt. A rapper akkor elmondta, hogy boldogan akarja élni az életét, de ez a folyamatos rosszmájú megjegyzések miatt nem megy neki.

Úgy érzed, mintha a személyed ellen irányulnának a támadások, és természetes, hogy meg akarod védeni magad, de amikor ezt megteszed, az emberek félreértelmezik az egészet. Ez egy blogon történik, és végül mérges leszel egy blogra. Ez csak egy kör és úgy gondolom, hogy ki kell szállnod a körből.

Egyébként annak ellenére, hogy egy Grammy-szobrocskát sem kapott, a gyűlölködő üzenetek továbbra sem maradtak alább, pedig Azalea remélte, hogy legalább békében veszíthet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek