Starity

Kristen Stewart: „Szeretem kikészíteni magamat”

2015. március 08. 19:07   |   Szerző: Genevieve

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat sztárja, aki nemrég francia történelmet írt az első olyan amerikai színésznő lévén, aki Ceasar-díjat nyert, szereti feláldozni magát a munkájára érdekében, és egész nap keményen dolgozni azért, hogy tökéletes legyen az alakítása.

hirdetés
Kristen Stewart: „Szeretem kikészíteni magamat”

Az Alkonyat filmek sztárja nemrégiben érdekes interjút adott egy magazinnak, amiben azt boncolgatta, mennyire élvezi a fájdalmat. Szeretem megjárni a poklot és igazán megtapasztalni a fájdalmat. Akkor érzem magamat teljesnek, amikor a végén úgy érzem, kikészítettem magamat. Ez annyira megéri.

A szerelmi életét tekintve a színésznő ugyanolyan igényes és törekvő, mint a karrierjében, és elmondása szerint olyan embert keres maga mellé, aki ugyanolyan céltudatos, mint ő. Szerintem a legvonzóbb dolog valakiben a motiváltság, és nagyon szexi, ha ez szenvedélyességgel társul.

Kristen ezen kívül még arról is mesélt, milyen embernek tartja magát. Sokan óvatos személynek gondolják őt, de ő erről teljesen másképp vélekedik. Egyáltalán nem vagyok bátortalan, nem így élem az életemet. Nyughatatlan vagyok és határozottan különc. Imádok élni és imádom az embereket, kíváncsivá tesznek engem, és egyre többet és többet szeretnék megtudni róluk. Ez olyasvalami, amivel nem tudok leállni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek