Starity

Theo James: „Egy-két alkalommal megütöttem Jonny Westont”

2015. március 11. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lázadó két főszereplője elárult pár érdekességet a forgatásokkal kapcsolatban az E! News riperterének.

hirdetés
Theo James: „Egy-két alkalommal megütöttem Jonny Westont”

Hihetetlen, de már csak alig egy hét választ el minket attól, hogy megnézhessük kedvenc lázadóinkat a mozivásznon, ugyanis Veronica Roth népszerű könyvének a filmadaptációja, az Insurgent (magyarul: A lázadó) március 19-én fog debütálni. Shailene Woodley és Theo James pedig nemrég elárult egy-két titkot a forgatásokról az E! Newsnak.

A speciális effektusokban és füstjelenetekben bővelkedő filmben a két színész állításuk szerint főleg egymásnak vagy saját maguknak okoztak sérüléseket – persze nem szándékosan. Ezúttal semmi komolyabb személyi sérülés nem történt. Volt olyan pillanat, amikor egy hatalmasat estem és reccsent az orrom, és szinte már sírtam... és csak arra tudtam gondolni, hogy most eltörtem az orrom, bár igazából nem is volt eltörve – mesélte Shailene, a Beatrice Priort megformáló színésznő.

Nem volt beduzzadva az orrom és a szemem körül sem lett fekete a bőr vagy egy jó másfél hónapig, és ezen felül nem történt semmi nagy dolog. Inkább szórakoztató, hogy kapsz egy forgatókönyvet, gyakorolni kell, kihasználni aspektusokat. Aztán a falon mászás is nagyon jó szórakozás volt. Tudod, hogy ez egy film, de mégis...

Az E! News riportere Shailene mellett Theót is kifaggatta az ehhez hasonló eseményekről, aki szintén nagyon készségesen mesélt. Egy-két alkalommal, teljesen véletlenül, ököllel arcba ütöttem Johnny Westont a vonatos jeleneteknél, de ez teszi mókásabbá az egészet. A színész továbbá azt is megosztotta a nagyvilággal, hogy a második rész forgatása közben sokkal bátrabbak voltak, mint az előzőnél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek