Starity

Hamarosan megjelenik Connor Franta első könyve

2015. március 10. 19:07   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan már Connor Franta rajongói is kezükben tarthatják kedvencük legelső könyvét, mely A Work In Progress címmel fog megjelenni április végén.

hirdetés
Hamarosan megjelenik Connor Franta első könyve

Az Our 2nd Life egykori oszlopos tagja, Connor Franta a tegnapi nap folyamán feltöltött, I have a secret címre keresztelt videójában tudatta a rajongóival, hogy április 21-én piacra dobja debütáló könyvét, mely az A Work In Progress címet viseli.

Igazából azért tartottam ezt titokban, mert nem szeretek olyan dolgokat megosztani veletek, amelyek nem is léteznek – kezdte lelkesen az amerikai YouTuber, majd így folytatta: És most ez egy létező dolog, kész van, és ki van nyomtatva, mesélek is róla nektek!

Connor Franta első könyve rengeteg érdekességet tartogat a kedves olvasók számára: nagyon sok fiatalkori fotót, illetve saját maga által készített fényképet tett bele a fiatal YouTuber, ezzel is látványosabbá téve az alkotást. Azonban a rengeteg fénykép mellett olvashatunk majd Connor fiatalkoráról, az egyetem elhagyásának körülményeiről, illetve részesévé válhatunk a Los Angelesbe való költözésének. A rengeteg kalandos sztori mellett komolyabb hangvételű részek is helyet kaptak benne, így olvashatunk majd a depressziójáról, a nemi identitásáról és a saját magáról kialakított képéről is.

Reménykedem benne, hogy ez a könyv több lesz, mint egy szimpla, rólam szóló könyv, inkább egy olyan darab, ami segít nektek abban, hogy magatokra leljetek – fűzte hozzá Connor.

Franta nemsokára egy kisebb turnéra is indul, hogy megjelenő könyvét reklámozza az Amerikai Egyesült Államok néhány államában, az A Work In Progress hivatalos weboldalán pedig már meg is rendelhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek