Starity

A VMA 10 legszebben öltözött sztárja

2010. szeptember 13. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt napokban minden az idei MTV Video Music Awardsról szólt, és arról, hogy ki melyik díjat nyerte el. Ám most egy másik fontos dologról is írtak az MTV hivatalos oldalán: megtudhatjuk, hogy a csatorna szerint mely sztárok viselték a múlt éjjel a legszebb ruhákat.

hirdetés
A VMA 10 legszebben öltözött sztárja

A 10. helyet Ciara érdemelte ki elegáns, fekete Givenchy-ruhájával. A tollak és a csipkeminta vad szupermodellkülsőt ajándékozott az énekesnőnek. Ehhez pedig egy extra magas fehér cipőt választott.

A 9. Florence Welch angol popénekesnő ezzel az aranyszínű ruhakölteménnyel. Égő vörös haja, melyben arany csíkok is láthatóak, remekül illik ehhez az elegáns estélyihez. A hölgy nyakától egész a ruha legaljáig zipzár található, a mintában pedig itt-ott zöldes árnyalat is előfordul. 

A 8. Coco Rocha egy földig érő fekete ruhában, amit Zac Posen tervezett. Mivel a lány a Föld egyik legkeresettebb modelljei közé tartozik, várható volt, hogy nem egy akármilyen göncben jelenik majd meg. Coco hófehér bőréhez remekül mutatott ez a fekete ruha, tökéletesen kontrasztos volt. A dekoltázsrésznél mélyen kivágott, a ruhát tartó pánt a vállon pedig egy kissé átlátszó, hullámos anyag, az egyik oldali alatt pedig egy ezüst színű csatt díszelgett. A modell a sminkjét már nem vitte túlzásba, egy egyszerű sötétrózsaszín rúzs volt rajta, és egy szépen megrajzolt szemtusvonal.

A 7. helyet megérdemelten Selena Gomez foglalhatja el meseszép Reem Acra-ruhakölteményével. Az egész felülete ezüstösen csillogó, a mellrész a derékrészig kemény, a földig érő szoknyarésze pedig lágyan omlik alá. A kemény mellrész tetején egy kékes-bronzos színű, vastag gyöngysor látható. A ruha a lány fél lábánál a combjáig kivágott. Ehhez egy tökéletesen illő, vastagított talpú, ezüstszínű magassarkú cipőt választott. A sminkje egész egyszerűnek volt mondható: halványkék szemfesték és egy szájfény. Tehát nem vitte túlzásba, mégis szép összkép lett a végeredmény.

A következő, 6. helyen Taylor Swift countryénekesnő áll egyszerű, mégis nagyszerű ruhájával a Strapless Gowntól. Egy igen világos vajszínű árnyalatban tündökölt, és valószínűleg azért nem vitte nagyon magasra a mércét, mert idén loknis frizuráján és a – hozzá képest – igen erős sminkjén volt a hangsúly. És ha ez még nem lenne elég, a színpadon mezítláb énekelt – reméljük, a jövőben nem vadul el túlságosan, ez nem megszokott tőle.

Az 5. Justin Bieber, aki csillogó kövekkel díszített fekete dzsekit viselt, amihez ugyancsak fekete pólót és nadrágot választott. Az ezüstszínű kövek elől egy nagy B betűt alkottak a jobb mellénél, a hátán pedig egy nagy, csillogó Bieber felirat volt látható. Mindehhez egy fekete NY-sapka volt a fején, kiegészítőként.

A 4. Hayley Williams a Paramore-ból, egy fekete alapszínű Miu Miu- ruhában. Ugyan nem egy feltűnő aranyszínű ruhaköltemény, de különlegességével megérdemelte a negyedik helyet. Egyenes szárú, a derékrésznél egy karcsúsítás található benne, az eleje pedig az embert egy virágoskertre emlékezteti – telis tele van kék, sárga, fekete és fehér virágalakú mintákkal, melyek közvetlenül lettek rávarrva. A teteje érdekes, trikószerű formát kapott, a nyakrésznél pedig egy masni díszeleg. Az énekesnő a sminkjét nem vitte túlzásba, egyszerű narancssárga szemfesték volt rajta és szájfény.

A dobogó utolsó fokán Jared Leto áll, aki egy nem épp hétköznapi öltözetben jelent meg a díjátadón. Halványkék bőrdzseki volt rajta, grafitszínű csőnadrág és póló, közvetlenül a dzseki alatt pedig egy elég érdekes, világosszürke ing. Emellett a napszemüveg, a bőr bakancs és a festett haj nem kicsit rosszfiús külsőt ajándékozott a szívtiprónak.

Az ezüstérmes Lady Gaga, a tetőtől talpig bőr Giorgio Armani-ruhakölteményében. Az énekesnő idén, szokatlan módon, egészen őszes hajjal jelent meg a díjátadón, melyben mindhárom ruhával viselt valami díszt. Ehhez a fekete, hatalmas, hullámos aljú estélyihez egy Szabadság-szoborra emlékeztető, hegyes fejdíszt választott, amely egy hajráf alakú alsó résszel biztosította magát az énekesnő fejéhez. Annak külön örülünk, hogy ezennel nem túl feltűnő, szép barna sminkben jelent meg. Nem is csoda – most a ruhákon volt a hangsúly.

Az 1., csakúgy, mint a második, szintén Lady Gaga popénekesnő lett egy másik ruhájával. Ezt a darabot Alexander McQueen tervezte, amely igen különlegesre és figyelemre méltóra sikeredett. A ruha mellrészén egy festmény részlete látható, egész felülete pedig elég tarka – piros, zöld, aranyszín és barna is megtalálható benne. Ehhez különösen illett az ősz paróka, azon pedig egy tollas fejdísz volt.

Nos, úgy tűnik, Lady Gaga idén nem csak a 8 elnyert díjával tarolt a VMA-n, a kritikusoknak még az ő ruhája is tetszett a legjobban. 

Szerinted ki érdemelte volna meg az első helyet?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek