Starity

Megérkezett az új Sherlock Holmes-film előzetese

2015. március 11. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az Ian McKellen főszereplésével készült misztikus bűnügyi dráma legelső trailere.

hirdetés
Megérkezett az új Sherlock Holmes-film előzetese

A Mr. Holmes története 1947-ben játszódik a címszereplő, Sherlock Holmes (Ian McKellen) nyugdíjba vonulása után. A híres detektív egy sussexi faluban él házvezetőnőjével és fiával, aki apja nyomdokaiba tervez lépni. Holmes nyugodt életét azonban megzavarja egy 50 éves megoldatlan ügy, ám mivel memóriája már nem olyan, mint régen, csak töredékekre emlékszik az esetből, melyhez gyönyörű és instabil feleségének is köze van.

A filmben McKellen mellett feltűnik még Madeleine Worrall, Sarah Crowden, Takako Akashi, Zak Shukor, Roger Allam, Colin Starkey, Philip Davis, Nicholas Rowe, Frances de la Tour, Milo Parker, Laura Linney, Hattie Morahan, Patrick Kennedy és  Hiroyuki Sanada is.

A misztikus bűnügyi drámát február 8-án mutatták be a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon, a nagyközönségnek viszont nyárig várnia kell a premierre, ugyanis először június 19-én vetítik majd le az Egyesült Királyságban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek