Starity

Megjelent a Zoelláról szóló dokumentumfilm

2015. március 13. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy harmincperces, a YouTube-ra feltöltött filmecskében szerepel TomSka és a NikiNSammy mellett a 24 éves vlogger.

hirdetés
Megjelent a Zoelláról szóló dokumentumfilm

A legtöbben úgy gondolják, hogy a YouTuberek élete olyan, akárcsak a celebeké, ez azonban egyáltalán nem igaz. Hiszen a valóságshow-sztárokkal ellentétben ők keményen megdolgoznak a sikerért, amit nem is olyan egyszerű elérni, éppen ezen sztereotípiák miatt. Pedig mögöttük nem áll akár több száz emberből is álló csapat, aminek tagjai filmezik őket, összevágják a felvett anyagokat, ötletekkel állnak elő és gondoskodnak a reklámozásról – ezt mind maguk végzik el, kemény munka és kitartás árán.

Tavaly szeptemberben így hát a The Creators elkezdett forgatni egy YouTube-dokumentumfilmet három brit videóblogger, Zoella, TomSka, valamint az ikrek, Niki és Sammy főszereplésével. A projektről és a munkálatokról Zoe izgatottan számolt be egy vlogjában, melyben egyébként a novemberben megjelent könyvének borítóját is bemutatta.

Akkoriban még az volt a terv, hogy novemberben debütál az alkotás, ez azonban végül nem történt meg. De ami késik, nem múlik, így március 10-én a három YouTuber nézőinek legnagyobb örömére végre felkerült a legnagyobb videómegosztóra a 30 perces film, melyet az Oscar-jelölt Nanette Burstein rendezett.

Nem hírességként tekintek magamra. Csak sok olyan ember van, aki ismer. Nem tudom, maga a »híres« szó csak furcsán hangzik számomra, mert én csak én vagyok. Nem vagyok... azt akartam mondani, hogy nem vagyok annyira izgalmas, de hát 6 millió ember talán úgy gondolja, hogy mégis az vagyok – kezdte a dokumentumfilmben a beauty vlogger.

Zoe 2009-ben kezdte pályafutását, miután számos videót megnézett a YouTube-on, melyek arra ösztönözték, hogy belevágjon ő is. Ám akkoriban nemhogy családja, hanem még ő sem hitte, hogy egy nap ilyen nagy sikereket ér majd el. Jelenleg ugyanis több mint hét és fél millió feliratkozóval büszkélkedhet főcsatornáján, a MoreZoellán pedig közel hárommillióval. Emellett tavaly megalkotta saját kozmetikai márkáját, a Zoella Beautyt, valamint kiadta debütáló regényét is, a Girl Online-t, melynek már készülőben van a folytatása is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek