Starity

Megjelent az első előzetes a Kurt Cobain: Montage Of Heckhez

2015. március 11. 23:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszas várakozás után végre megérkezett a néhai Nirvana-frontemberről, Kurt Cobainról készült filmhez az első előzetes.

hirdetés
Megjelent az első előzetes a Kurt Cobain: Montage Of Heckhez

A Nirvana-rajongók már hosszú évek óta vártak egy színvonalas, ugyanakkor hiteles alkotást a néhai Kurt Cobain életéről és haláláról, mely nemrégiben el is készült Brett Morgan rendezőnek hála. Morgan, aki nyolc éven át tartó munkájának gyümölcseként mutatta be az idei Sundance Filmfesztiválon a Kurt Cobain: Montage Of Heck című alkotást úgy nyilatkozott a The Guardiannak nemrégiben, miszerint nagyon fog hiányozni neki az, hogy Kurt többé már nem lesz az élete része.

Különös érzések kavarognak bennem a film befejezését illetően. Most már el kell engednem mindazzal együtt, ami ehhez az egészhez kapcsolódik, ahogyan Kurtöt is el tudtam engedni. Két héttel ezelőtt volt egy pillanat, amikor realizálódott bennem, hogy ezentúl már nem lesz többé az életem része, és ez teljesen kétségbe ejtett.

Érdekesség, hogy a korábbi Cobain-filmekkel ellentétben ezúttal a zenész özvegye, Courtney Love is áldását adta a Montage Of Heckre, mi több, engedélyt adott a rendezőnek arra, hogy felhasználja a Nirvana zenéjét, és bepillantást engedett a Cobain család videó- és fényképgyűjteményébe is. A film produceri feladatait egyébként Cobain egyetlen lánya, Frances Bean látta el, aki megható szavakkal mondott köszönetet, amiért a filmnek köszönhetően kijutott neki is egy kicsi az apjából.

A filmet május 4-én tűzi műsorára az HBO, így a fanatikusoknak már nem kell sokat várniuk arra, hogy eddig soha nem tapasztalt mélységekig tekinthessenek Kurt Cobain életébe.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek