Starity

Shailene Woodley a szerelmi életéről beszélt

2015. március 14. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csillagainkban a hiba színésznője az Elle magazin egyik riporterének adott interjút.

hirdetés
Shailene Woodley a szerelmi életéről beszélt

Shailene életében szinte sosincs megállás. Nemrég még a Glamour magazin fotósának állt modellt, a napokban közelgő filmjéről, A lázadóról mesélt az E! Newsnak, most pedig az Elle magazin egyik újságírójának adott interjút.

A szépséges színésznő nagy örömre tehet szert, hiszen a jövő héten fog debütálni legújabb filmje, azonban az Elle riportere sokkal romantikusabb témákról faggatta őt. Woodley alárulta, hogy egy romantikus profilt tart szem előtt, ami szinkronban van azzal, ahogyan éli az életét.

Estem már szerelembe olyan emberrel, aki alapjában más volt, mint én, és rajtam akart változtatni,  de soha többet nem akarok ilyen emberrel együtt lenni. Ez vagyok én! Ha azért szeretek valakit, mert önmaga, akkor engem is önmagamért szeressenek – mesélte a Beavatott-trilógia sztárja.

Amikor szerelmes vagyok, nekem a másik fél a fény az alagút végén, valaki, aki magasan tart engem a biztonságban. Ha a szerelem kölcsönös, akkor számomra vaddá és szabaddá válhat, hadd tegye velem azt, amit szeretne, és én is azt teszem, amit én szeretnék. A szerelemben egy otthonná szeretnék válni, ahová a másik fél mindig visszatérhet.

Harcosok családjába születtem, erős emberek közé. Ez nem azt jelenti, hogy könnyű volt gyerekkoromban, mert minden családnak megvannak a maga dolgai a zárt ajtók mögött. De attól még, hogy a szüleim elváltak, jól kijönnek egymással. A családom helyesen és jól akar élni – tette hozzá.

Egyik nap valami nevetséges tiniválságban voltam, amikor úgy éreztem, most mindennek vége, de a nagymamám azt monda: »Shai, a legfontosabb dolog az életben az önszeretet, törődnöd kell magaddal, vigyáznod kell magadra és a nagy szívedre.« Valamilyen oknál fogva annyira megérintett, ahogy mondta, és rájöttem, hogy az életben ezek a dolgok határoznak meg. Azok, amik mélyen a szívedben vannak, az empátia, az együttérzés és az intuíció. Az intuíció segít, hogy ne hidd átlagosnak magad, ösztönösen tudd, hogy egy másik ember ezen a bolygón fizikai terror áldozata, félnek, vagy nem támogathatja őket senki. A nagymamám 69 éves és mégis ő a legkirályabb ember, akivel valaha találkoztam.

Shailene nagy tanácsokat kap a nagymamájától, ahogy ezt ő is elárulta, így egyértelmű, hogy fontos személy az ő és az öccse életében a 69 éves, kirobbanó formában lévő nagyi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek