Starity

Tűzpróba: megérkeztek az első fotók

2015. március 12. 17:05   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Maze Runner nagy sikerének köszönhetően tavaly azonnal bejelentették, hogy érkezik a folytatás, aminek premierje szeptember 18-ára esik. Ennek köszönhetően már most kaptunk pár fotót az EW-től és a People-től.

hirdetés
Tűzpróba: megérkeztek az első fotók

A James Dashner által írt könyv első része idehaza az Útvesztő címet kapta, ami tavaly szeptemberben debütált a mozikban. Az alkotást 34 millió dollárból forgatták le, ám ennek a többszörösét produkált a nézők, így a premiert követően bejelentették, hogy idén érkezik a könyv második részének megfilmesített változata, a Tűzpróba.

A főszerepben továbbra is Dylan O'Brien áll, aki mellett újból feltűnik majd Thomas Brodie-Sangster és persze a srácok egyetlen női társa is,  Kaya Scodelario. Ezt a részt Új-Mexikóban készítették el, a forgatásoknak pedig január utolsó heteiben lett vége.

A története így szól: Az Útvesztő-trilógia második részében Thomas és a társai az eddigi legnagyobb kihívásukkal állnak szemben. Nyomok után kutatnak a nagy WCKD szervezettel kapcsolatban. A kutatásuk Perzseltföldre juttatja el őket, ami egy elhagyatott táj és tele van veszélyes akadályokkal. A csapat szövetkezik az ellenállókkal és együtt próbálják felvenni a harcot a WCKD-val. Az útjuk közben több érdekes és megdöbbentő dolgot fedeznek fel a szervezettel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek